Persoonlijk contact met Franchise Match
Disclaimer
Privacy
Testimonials
© Franchise Match BV
Ga naar de formules die misschien bij u zouden kunnen passen
Match
Frequently Asked Questions (Veel gestelde vragen)
Veel van de antwoorden die u zoekt hebben wij gerubriceerd. Hieronder vindt u, aan de hand van veel gestelde vragen, waarschijnlijk ook  antwoorden op vragen die u heeft. Mocht u tevergeefs zoek naar een antwoord dan kunt u vanzelfprekend ook direct contact met ons opnemen.
Franchisenemer; Hoe weet ik of ik pas bij een franchiseorganisatie
Soms storten franchisenemers zich vol overgave op hun onderneming om er pas na de start pas achter te komen wat er van hun persoonlijkheid wordt gevraagd of wat de werkelijke bedrijfscultuur is. Op het eerste gezicht een zaak van de franchisenemer maar toch ook van de franchisegever. Brochures en sites met lachende, succesvolle ondernemers, plaatjes van grote auto’s en een winst & verliesrekening om de vingers bij af te likken vertellen slechts een (klein) deel van het verhaal.  Er kan sprake zijn van het allerbeste verdienmodel maar in de handen van de verkeerde persoon zal het niet werken. Zoek dus een adviseur en laat u goed voorlichten.
Wensen; Wat kan ik mij veroorloven?
Voordat u een keuze maakt om als franchisenemer aan de slag te gaan is het goed om over een aantal zaken uw gedachten te laten gaan. Wil tu bijvoorbeeld écht als zelfstandig ondernemer aan de slag met alle voor- en nadelen van dien. Andere vragen die u uzelf zou kunnen stellen zijn•

Wat zijn uw motieven om zelfstandig ondernemer te zijn?
Denkt u dat u daar geschikt voor bent?
Waar bent u goed en minder goed in? Zien anderen in uw omgeving dit ook zo?
Ondersteunt uw directe omgeving, zoals bijvoorbeeld uw partner, uw ideeën?
Welke financiële middelen voor het zelfstandig ondernemerschap heeft u beschikbaar?
Hoe groot is het financiële risico dat u maximaal wenst te lopen?
Met welke inkomsten kunt u, gezien uw huidige uitgavenpatroon, de eerste jaren rondkomen?

Als het goed is heeft u deze vragen voor u zelf beantwoord, voordat u zichzelf de vraag stelde, welke branche en welke franchiseformules voor u interessant zouden kunnen zijn.