Persoonlijk contact met Franchise Match
Disclaimer
Privacy
Testimonials
© Franchise Match BV
Ga naar de formules die misschien bij u zouden kunnen passen
Franchise is een goede - maar moet ook een bewuste keuze zijn. Het vraagt om kennis en voorbereiding. Een goede voorbereiding is daarbij van essentieel belang. U onderzoekt vanzelfsprekend de financiële, juridische en commerciële aspecten. Of u nu een ZZP’ers, bent, een freelancer of iemand met een baan met een vast inkomen, de formule moet bij u passen.

Naast de bovengenoemde aspecten is één element dat veel aandacht vraagt. Vraag uzelf of de formule bij u past. Is de bedrijfscultuur zodanig dat u hierin voldoende inspiratie kunt vinden. Als u creatief bent, is er ruimte om uw vaardigheden op dat gebied te kunnen benutten. Bent u iemand die graag in netwerken opereert dan is een franchise een goede omgeving. Zijn het echter wel het soort mensen, opdrachten en klanten waar u voldoende binnen kunt halen of niet voldoende verkopen bijvoorbeeld.
Match
De keuze voor een franchise gaat veel verder dan kennis, ervaring of geld. Net zo bepalend zijn uw ambities, passie en of u past bij de formule, de cultuur en de mensen.
Passen
Vier vragen
Hulp
Of u geschikt bent om franchisenemer in algemene zin te worden is iets wat uzelf bepaald. Eigenlijk heeft u vier antwoorden te geven op vier basisvragen

1. Wil ik überhaupt ondernemer worden.
Ik ga samenwerken in een netwerk en maak gebruik van de formule van een ander. Toch ben ik als franchisenemer gewoon ondernemer.

2. Wil ik ondernemen in Franchise?
Ik geef een aantal van mijn de vrijheden als ondernemer op en conformeer mij  aan een formule. Past dat bij mij?

3. Wil ik het bij deze specifieke formule?
Ik heb een formule op het oog. Past de bedrijfscultuur bij mij. Is het een inspirerende omgeving. Kan ik mijn energie en passie hier kwijt?

4. Waar wil ik gaan franchisen?
Het gebied, de locatie, de markt enz., zijn bepalend voor mijn succes. Wil ik dit doen in mij eigen omgeving met mijn eigen netwerk of ga ik op zoek naar (nog) betere omstandigheden.
Franchise Match heeft veel kennis. De partners werken al decenia lang in franchise op directieniveau hebben  en ervaring een getraind oog als het gaat om de juiste persoon voor de juiste franchiseformule.

Voldoet u aan het profiel met eigenschappen en hebt u het benodigde eigen vermogen? Wij maken graag een geslaagde match met een franchisegever.

Hoewel wij ook wel eens een algemene search voor een kandidaat doen, werkt Franchise Match alleen maar voor formules die wij goed kennen. Het is dan ook diepgaande kennis die maakt dat wij een goede match kunnen maken.

Voor al uw vragen over de formules op deze website of advies over franchise in het algemeen kunt u contact met ons opnemen.