Persoonlijk contact met Franchise Match
Disclaimer
Privacy
Testimonials
© Franchise Match BV
Ga naar de formules die misschien bij u zouden kunnen passen
 
Wie zijn wij?
Franchise Gezocht is dé plek waar u als franchisenemer meer informatie kunt krijgen over Franchise. (Beginnende) Franchisegevers kunnen o.a. terecht op de website van Franchise Match. Hier treft u ook de profielen aan van onze klanten. Voor franchisegevers met internationale ambities verwijzen we graag naar de website van FPI.
Franchise Gezocht
Franchise Match
Franchise Pool International
U bent hier terecht gekomen omdat u interesse heeft in franchise. Een keuze maken is soms lastig. Op onze website vindt u samenhangende en vooral gedetailleerde informatie. Op onze uitgebreide 'veel gestelde vragen' pagina's vindt u antwoorden op uiteenlopende vragen over franchise. Allemaal vanuit het perspectief van u, de ondernemer.
vormen samen een netwerk. Zij helpen franchisegevers bij hun internationalisatie. Dat will zeggen dat zij hierbij ondersteunen in de vorm van consultancy maar vooral door middel van het vinden van lokale ondernemers (masters) die de rechten van een land of soms zelfs meerdere landen kopen om daar lokaal een formule te exploiteren en te laten groeien.

Franchise Match is de Nederlandse vertegenwoordiger van Franchise Pool International (FPI). Enkele keren per jaar organiseert het netwerk bijeenkomsten waar franchise organisaties zichzelf presenteren aan de leden van FPI. Dat, in combinatie met een één op één kennismaking, maakt het voor zowel de FPI leden als de franchiseorganisatie zeer effectief.

Inmiddels hebben wij al diverse masters en area developers gevonden en hebben wij diverse merken in onze portfolio die allemaal  op zoek zijn naar een ondernemer die in Nederland hun formule wil exploiteren.
Franchise Gezocht is primair opgezet om u te helpen bij uw zoektocht naar een franchise. De website wordt beheerd door Franchise Match.
Franchise Match is een fullservice franchise adviesbureau. Wij ondersteunen onze
Franchise Pool International is uniek in zijn soort. Zo'n 17 consultants die ruim 30 landen vertegenwoordigen
opdrachtgevers bij de ontwikkeling, realisering, groei, en onderhoud van hun franchiseformule en - organisatie.
Wij doen dat in verschillende branches en op verschillende manieren. Onze productportfolio is in drie categoriën te verdelen;
Voorop staat dat wij voor onze opdrachtgever voortdurend op zoek zijn naar beter, handiger en efficiënter. Onze energie zit primair in de uitvoering. Wij spenderen tijd aan een goede strategie, maar het succesvol gedetailleerd doorvoeren ervan is onze echte kracht. Wij vereenzelvigen ons met onze opdrachtgever, kijken niet op een uurtje en weten veel van de formules waarvoor wij werken. Wij hebben veel Nederlandse- maar ook buitenlandse formules geholpen bij de ontwikkeling naar franchise; Franchise Design of te ondersteunen bij de groei; Franchise Recruitment.  Maar ook als de franchiseorganisatie al staat ondersteunen wij bij de organisatie of bij het bewaken van goede verhoudingen binnen de franchise; Franchise Relaties.


Franchise Design
Franchise Recruitment
Franchise Relaties